22 Aralık 2009 Salı

Puskas'ın Kemikleri

Sızlıyor olma ihtimali dahilinde böyle attım başlığı. Ronaldo'nun golü de çok pis ama Grafite'ninki varken hiçbirine söz düşmez gibi duruyor. Bayern savunması rehabilitasyona ihtiyaç duydu o golden sonra zira.

Mütevazı duruyor diğerlerinin arasında ama, Juninho'nun golü de favorilerimdendi. Fizik dersine bizim Ergun Hoca'nın girmediği belli.

Olan olmuş artık. Tebrikler CR7 mi 9 mu her neyse.

17 Aralık 2009 Perşembe

Özlenen Tablo

Collina'yı özlemiştik; bu barajı da es geçmeyelim. xoxo, gossip girl.

14 Aralık 2009 Pazartesi

Rooney Düşerken

Daha önce bu konuda eleştiri almış lakin "Hayatımda kendimi bilerek yere attıysam iki gözüm önüme aksın" tipi demeçler verip nimeti öperek kendini inandırıcı kılmaya çalışmıştı Rooney. Son Aston Villa maçından sonra bunları külahımıza anlatmaya devam edebilir.

Rooney La Plongeuse - The best bloopers are a click away

Emre Utkucan Yine Kazandırdı!

Maraton ve Misli çalışanı Emre Utkucan kazandırmaya devam ediyormuş. En son 5 sene önce bahis oynamış biri olarak bu işler hakkında pek ahkam kesmek istemem ama artık kendimi frenleyemedim. Bu hafta tutturduğu söylenen maçlar aynı kuponda olsa 14.3 veriyor ki bu sanırım Emre Utkucan tarihindeki tepe noktadır; 1'e 3, 1'e 5 ile poz verilen bir tarih neticede bu.

O bakışlar bende olsa iddaa zenginiydim şimdi...

Küs

Milliyet beni eğlendirmeye devam ediyor:

"Ankaragücü'ne attığı iki golle Fenerbahçe'ye hayat veren kaptan Alex, maç sonrası yaptığı açıklamayla polemik başlattı. Kaptan, "Özer Fenerbahçe için ne kadar önemli oyuncu olduğunu gösterdi. Daum ona mutlaka ilk 11'de yer bulmalı" deyince,Dos Santos ve Vederson tarafından tepki gördü.

İki sambacı, sol kanatta kendilerinin yerine oynayan Özer'i savunup kendilerini üstü kapalı şekilde eleştiren kaptana kızgınlar. Santos ve Vederson'un, Alex'e bu yüzden küstükleri belirtiliyor. Bu arada Alex, Ankaragücü galibiyetini fazla büyütmemeleri gerektiğini belirterek, "Daha eksiğimiz var" dedi."

- Bi do que falar para nós migg ok?? Vedo Come ...('Bi daha bizimle konuşma tamam mığğ?? Gel Vedo...'nun Google Translate'çesi.)

Kim Dövdü Çocuğum Sizi?

Forma benim gecelik eşofmanı andırsa da değişikmiş, hoşmuş. Özledik be Collina...

11 Aralık 2009 Cuma

Bu Gollerle mi Ha?

İbrahim Kızıl eski Antep-Fener maçlarına dair ayartmalı, şike imalı açıklamalar yapmış. Hadi Oğuz ayartıldı diyelim, komedi dans bilmem kaçlısı Antep savunması ne iş?

Oğuz ile Hasagiç beraber kalede bulunsa çıkartamayacakları şutları atan Kemal ile Deivid de motivasyon amaçlı mektebe götürülmüş olabilir maç öncesi. Bunun da yargı nezdinde üzerine gidilmeli.

İkinci video bonus. Nostalji iyidir hem.


Kafamdaki Tello Değilsin


Çekik gözlülüğünden de mi kıllanmadınız Şilili yazarken arkadaş? Sonra "basında güven..."
Paint becerilerimi sergilemekten geri duramadığım ve bayanlarla da "sex sells" düsturuna selam çaktığım rahatlıkla iddia edilebilir.

(Dikkat ettiyseniz 8 mio'ya taze okutulmuş Tabata'nın bir talibi olduğu haberine hiç değinmedim.)