24 Ekim 2009 Cumartesi

Rijkaard'ın rövanş maçı


Kimisi günde bir paket sigara, kimisi iddia - altılı ganyan, kimisi de akşam yemekten sonra bir küçük yeni rakı... Benim kötü alışkanlığım da Sabah Gazetesi... Çocukluk, ergenlik, gençlik derken yıllar geçti hala sabah kalktığımda ilk yaptığım aksiyon gazeteyi kündeye alıp arka sayfasına bi göz atıp, kapatmaktır.

Koca gazetede Umur Talu dışında dünyaya aynı parallellikle baktığım bir tane yazar olmamasına rağmen bu gazeteyi görmezsem huzurum kaçıyor, hatta kazayla  o gün eve başka bi gazete geldiyse resmen tepem atıyor. Nasıl tırt, nasıl pis bi alışkanlıksa artık yaklaşık 10 senedir  periyodik aralıklarla süregelen  " bu gazetede bi şey yok, artık başka gazete alalım" isyanları ertesi gün yerini yine,yeni ve yeniden bu gazeteye bırakıyor.

Neyse sebebi postumuza gelelim.. Fenerbahçe - Galatasaray maçına 1 gün kala Deniz Derinsu imzalı bi haber gözüme çaptı..Rijkaard'ın rövanş maçı.. Haber öyle bi uslüpla yazılmış ki sanırsın ülkede herkes Rijkaard'ın Fenerbahçe'yle anlaştığını ama sonradan yönetimin Daum'u tercih ettiğini biliyor,Rijkaard da garibim, Fenerbahçe olmayınca Galatasaray'a gelmek durumunda kalıyor ve Deniz Derinsu da olayın içyüzünü bugün açıklıyor. Bravo diyorum.

Bu arada Günaydın'ın sevilen yazarı Ayşe Özyılmazel'in pazar ve çarşamba günleri ana gazetede yazacak olmasının da müjdesini burdan bilmeyenlere verelim. Pazar günü Hem New York Times eki ver, hem de Ayşe'ye köşe ver. Ancak bu kadar olur. 

Hiç yorum yok: