17 Temmuz 2009 Cuma

Togo or not to go? Adebabye


1.5 sezondur Adebayor Milan'a ha gitti ha gidiyo derken kendisini kuzey Ingiltere'de Manchester'in ikinci buyuk takiminda bulmasina sayili gunler kaldı. Transfer sezonunun en hareketli takimlarindan Manchester City Adebayor transferinde artik sona cok yaklasti..
Adebayor'un haftalik 170bin pound'luk (yillik 8.8milyon poundluk yani yaklasik 148bin varil petrol) isteğine petrol fiyatlarıinda bu yıl yüksek bir artis olacağınıi ve bu artıştan iyi para kaldıracağını düşünen Dubai'li Şeyhimiz olumlu yanit verdi, şimdiyse sıra Arsenal'i iknaya geldi. Arsenal taraftarlarlarına çoktan 'Adebabye' diyen Adebayor, artik iki kulübün anlaşmasını bekliyor. Aldığım istihbarata göre görüşmeler devam ederken, 26milyon pound karşılığında sürecin sonuna gelindiğini söyleyebilirim. Jo'lu, Robinho'lu forvet hattına daha önce Tevez'i de katarak iyice güçlendiren City, Adebayor'la iyice guclenecek gibi. Bunlarin arkasina 1-2 iyi orta saha ve defans takviyesi de yapabilirlerse pes2010'da bircok pessever tarafindan seçilecek takim olacaktir.

Burdan bir notta bizim Okçu'ya düşmeyi boynumun borcu bilirim; Basında bugün yer alan haberlerde kendisinin City ile flort ettigi konuşuluyor, umarım dogrudur ama kendisi açısından bu hiçte doğru bir hareket olmaz. Şayet allah vergisi 'Kucuk Emrah' bakışıyla haftalarca kaçırdığı goller sonrası taraftarın acıyıpta kızamadığı, hatta kaçırdıkça 'Guizaaaa..Guizaaaa' tezahuratlariyla destekledigi Okçu, Ada'da bu golleri kacirirsa Ingiliz toplumunun bizimki gibi mazluma destek olma duygusu olmadigi icin 'Guizaaaa..Guizaaaa' tezahuratlarinin önüne meşhur 'F.ck U' kalıbını getirerek, en geç sezon ortası Guiza'nın Dubai Ligi'ne gönderilmesine vesile olurlar. Sen iyisimi Okcu tatilde güneşlenmeye devam et, City'yi de unut, benden soylemesi.

1 yorum:

Volvox dedi ki...

Forvet bolluğu=M. City