25 Temmuz 2009 Cumartesi

You Will Never Fight Alone

Olayı bilmeyenler için özet geçiyim. Gerrard ve arkadaşları bara giderler, Gerrard barda çalan müziği kendi seçmek ister ve o tarafa doğru yönelir. O sırada barda çalan muzikten sorumlu 34 yaşındaki Marcus McGee Gerrard 'ın isteğini reddeder. O gerginlik esnasında halkın takımı Liverpool'un kaptanı, karşısındaki adamın yumruk atacağı varsayımına dayanarak ağzının ortasına bi tane suckerpunch atar.

Ardından Gerrard tayfasından bi eleman önce dirsekle Marcus'a vurur ve Gerrard geceyihiç yumruk yemeden 3 tane aparkart ile bitirir.. Ve bugün itibarı ile de serbest kalır.

Olayı zengin piçi ile ezilen varoşların çocuğu arasındaki kilişeye indirmeden şunu demek istiyorum; Belki Marcus hakkaten dayağı haketmiş olabilir. Kitaba uygun hareket etmiş gibi görünse de bazen ufak bi jest, çakal bi mimik karşıdakini çileden çıkarmış olabilir. Yine de bi tarafta cesur yürek, Kop'un ruhu diye anılan bi adam portresi gözümüze sokulurken, diğer tarafta kavgada bile yalnız yürümemeyi tercih eden adam mahkeme salonundan ayrılıyor.

Taraftar boyutunda Stevie G. şöhretine şöhret kattı, mahallenin çocuğu muhabbeti zaten iyice artmıştı bu olayın ardından, artık alır başını gider ..

Not: Bu arada pilleri şarj etmek için bi haftalığına Antalya tarafına kaçtım. Blog fenerli tayfasına emanet, haberiniz olsun..

Hiç yorum yok: