23 Eylül 2009 Çarşamba

Organize İşler Bunlar..

Günün haberi, Komşi'den geldi..

Selçuk Parsadan'lar, Banker Bilo'lar ve Oceans Eleven'larla büyümüş bir ecdadız, bugün toplum olarak Nijeryalı Prenseslerin dramına duyarsız kalıyorsak sırf bu fazla gelişmiş reflekstendir. 

Neyse, konumuza dönelim.. 3 gün önce Vassil Levski Stadyumu'nda oynanan Sofya derbisinde CSKA Sofia, Levski Sofia'yı deplasmanda 2-0 yenerek evine döndü. Buraya kadar her şey normal.. Gariplik, maçtan bir gün öncesinde Levski kadrosunda yer alan Bulgar sağ bek Zhivko Milanov, Fas'lı tandem Youssef Rabeh, Makedon orta saha Darko Tasevski and Brezilyalı kanat oyuncusu Ze Soares'in Rusya Şampiyonu Rubin Kazan'a transfer olup Rusya'ya uçması ve orda bunun gerçek olmadıklarını öğrenmeleri ile başlıyor... (Olayın Rubin Kazan kısmı biraz parçalı bulutlu, bir kaynakta böyle bi teklifin olmadığı belirtilirken, diğerinde 4 oyuncunun da anlaşamayıp döndüklerinden bahsediliyor)

İşin pis tarafı ise, Asyanın en büyük bahis sitesi SBObet'te CSKA'ya verilen oranın 1.96 'dan 1.67 'ye düşmesi ile ortaya çıkıyor.. Zira bilmeyenler için bu oranların yatırılan parayla ters orantılı olarak otomatik olarak düştüğünü söyleyelim. Levski yöneticileri otoritelere başvurmuş, İnterpol devrede..

Hiç yorum yok: