3 Temmuz 2009 Cuma

Hedo Portland'da..(Değil)

Kaynak burda..

Sacramento Kings günlerinde ilk patlamasında karşısında olan takıma gitti büyük ihtimalle Hido.. 2. çeyrekte bench'ten girdiği maçta yanlış hatırlamıyorsam eğer (ki top çalma sayısı ve diğer istatistikler yanlış olabilir, aradım taradım ama bulamadım, aklımda kaldığı kadarıyla)  üst üste 3 top çalma 9 sayıyla bitirmişt maçıi. Hey gidi, insan bir garip oluyor..

Haber kesinleşsin daha detaylı bi şeyler yazarız... 

Ayrıca ; 1 / 2 / 3

Edit: Ters köşe olduk. İbre Torontoya döndü, takipteyiz

6 yorum:

Northx dedi ki...

haldun üstünel yine ters köşeye yatırdı...

şimdi tabi senede 12 milyor dolar almak varken kim çıkıp 7.34 alayım der bu konu önemli. Üstüne üstlük seneye 31 yaşında olacak, sakatlığı var bilmemnesi var, yüzük için kalsın diye çok istiyodum ama en mantıklı şeyi yapacak Toronto'ya gidecek muhtemelen. Florida'dan sonra Toronto'ya gitmek de yürek ister tabi.

hayhay dedi ki...

Aynen dediğin gibi..

Benim üzüldüğüm nokta posttaki videoları izlediysen ne kadar mutlu olduğuydu..

Portland'a indiğinde bi röportajı var " para önemli emme bıraktığın notkadan devam etmek de önemli " demişti rahmetli Ali Şen gibi..

Toronto hala kesin değil o yüzden yoğurdu üfleyerek yemek lazım. Giderse de başta Marion olmak üzere bi kaç hamle daha yapacaklardır..

Northx dedi ki...

garip bi düzeltme olacak ama son cümlemde yürek ister değil kürek ister yazayazdım(yazacaktım). toronto soğuk, kar kış, aralık gelip çattı mı arabaya gitmek için 10 kürek gücü gerekiyor hidayete.

bu arada NBA.com'da hidayet, daha avrupai olduğu için toronto'yu tercih ediyor yazıyor da o haber türk sitelere gelene kadar nasıl eşi toronto istiyor olarak evrimleşiyor anlamadım.

hayhay dedi ki...

Northx işin içinde gerçekten bir eş durumu var ama sanırsam. Hem türk popülasyonu hem de yeni ebeveyn olmalarının da mutlaka onun da etkisi vardır.

Unknown dedi ki...

Toronto'ya gidince üniversite öğrencisi gibi Türklerin takıldığı sokaklara gidip vatan millet muhabbeti yapmayacak ki bu kadın. Türklerin yoğun olduğu bi şehirde yaşamanın artısı olacaksa ben nedenini henüz tam anlayamadım. Ayrıca böyle bi durum varsa bu gazetelere nası sızmış acaba. "Benim için farketmez de hanım Türkler yoğun olsun istiyor" gibi laf arasında gazeteci mi duymuş.

hayhay dedi ki...

Hocam nasıl olduğunu bilmiyorum ama gerçek olan ciddi haber sitelerinde bile eş durumuna değiniliyor.

Bi de yakın geçmişte eş durumundan bi yere imza atan veya atmamayı tercih eden bi freeagent hatırlamıyorum ki buna avrupa kökenliler dahildir..Bu durumda haberci kaynaklı olmasından daha çok menajer kaynaklı bi haber olduğunu sanıyorum.

Aslında alacağı toplam rakam bi açıklansa anlaşılacak neden Toronto'yu Portland'ın üzerinde tercih ettiğini. Sadece türk popülasyonu veya Allstar seçilme imkanından olduğuna inanasım gelmiyo benimde.