15 Mayıs 2009 Cuma

D-12

,

Vince Carter kariyerinin son senelerine girince kendisi hakkındaki Sergen istese Real Madrid'de oynardı tarzındaki yorumlar artış gösterdi. Tabii ki eleştiriler çalışmıyo ama çok zeki minvalinden çok, özellikle 2001 yılındaki Iverson düellosundan sonra kendisinde oluşan karakter, kazanma hırsı veya liderlik edebilme gibi özelliklerin azalması. Kaldı ki potansiyeli Jordan seviyesinde gösterilen bi adamın şu anda içinde bulunduğu veteran yıldız konumunun da başka bi açıklaması olamaz.

Aynı kaygıları Big Cactus'ün veliahtı diye anılan bu genç adam için de duymaya başlamıştım ki, bu sabah oynanan ve seriyi 3-3'e getiren maçta ortaya koyduğu karakter farkı ve tavır değişikliği olaya farklı bakmamı sağladı. Aslında bi maçta böyle fevri yorumlar ne kadar doğru bilmiyorum ama güneşi gördüm be sevgili okuyucu. 

                                     ( Sen Dwight'sın, Dwight kal )


Bana göre Howard'ın değişen savunma stratejilerine karşı cevap bulamama, ayaklarının yavaş olması, şut çıkarama, Mehmet Okur gibi hook atma gibi büyük eksiklikleri var. Tüm bu eksikliklerinin ve daha fazlasının üzerine gidecek ve zamanla kapatacaktır Howard. Yalnız çalışarak elde edilemeyecek olan,ve damarlarındaki asil kanda olduğunu düşündüğüm bazı özelliklerini artık daha fazla göstermesi gerekiyor. 6. maçın öncesinde koç Stan Van Gundy'i fazla sorumluluk alamaması yönünde eleştirmesi kendisi adına olumlu bi gelişme olduğunu belirtelim.

Hiç yorum yok: