16 Mayıs 2009 Cumartesi

Hatalıysam Ara



Bir Bergkamp potansiyeli var mı diye düşünülüyordu. Şu ana kadar gösteremediyse de henüz 26 yaşında iyi istatistiklere ve üne sahip olduğundan camiada kaşarlandıkça daha da sivrilebilmesi olası. Önündeki Servet Çetin ve Emre Aşık örneklerinin de bilincinde.

Arshavin gibi birçoğumuza piyangodan çıkmış gibi gelen bir superstar'ın gelişi onun durumunu etkiledi tabi.  Sezon sonu yaklaştıkça da -sakatlıkların azizliğiyle de- arka planda kalmış Persie'nin gidebileceği yönünde spekülasyonlarla veriyorlar ufaktan gazı. "Burayı seviyorum" diyişlerinin Wenger'in "Camiamızın evladı" sözleriyle desteklenmesi kalacağı yönünde kuvvetli veriler olsa da dünya hali bu, bakarsın Kadıköy'de Persie sesleri? Bakma.
 
Bugün ailemizin gazetesi The Sun'a eşiyle konu(k) olmuşlar. 2005'te Hollandalı bir pole dancer'a tecavüz suçlamasıyla iki hafta mapushane türküsü söylemişti Robin. Sonra aklanmış, özgürlüğüne kavuşmuştu. Tabi ortada bir ilişkinin olduğu açıktı.


Bizi pek ırgalamasa da bunlar, eşini epey üzmüş ve ayrılma noktasına gelmişler. Bugün ikinci çocuklarına hamile olan eşi Bouchra Elbali anlatmış bunları Esra Ceyhan'la Kadının Sesi'nde. (Burada ciddi değilim, durun açıklayabilirim ünlemi var)

Şimdi mutlularmış ya, ah bir cumartesi sabahı bundan daha güzel bir haber alabilir miydim monsieur? Alırdım. Mutluluklar.

Hiç yorum yok: