18 Mayıs 2009 Pazartesi

Trakya'dan Görünüm


Trakya takımlarının 2. ligde dahi olmayışı yüreğimde yara. Biri klasmanda olsa, bir diğeri de Bank Asya’da ortalara oynasa fena mı olurdu? Ama maalesef yoklar.

Çorluspor? Asansör takım oldu hep Çorlu. 2.-3. Lig arasında git gel. Bugün amatör ligde. Yanarım yanarım, resmi web sitesi diye önüme çıkan süresi dolmuş alan adında gördüklerime yanarım. Fetişizm, göğüsler, prezervatifler?  Gidip satın alacağım, Çorlu’dan manzaralar koyacağım sonunda. Destek veren olursa iyi olur, işsizim de.

Edirnespor? 90’larda 1. Lige çıkmasını umut ederken o tepetaklak 3. Lige yol almıştı. Şimdiyse amatörde. Vay Edirne’m vay. Kasımpaşaspor’lara mahkumuz biz belli ki.

Lüleburgazspor? Onun tarihi de inişli çıkışlıdır. Bugün üçüncü ligde, Trakya’nın gururu konumunda. Türkiye kupasında da yarı finali vardır ha, boru değil. Taze 2. Lig takımıyken zira. Yakın geleceğe dair az da olsa umudum var onlardan yana. Keşanspor da yanlarına gelebilir.

Tekirdağspor? Kırklarelispor? ve tabi ilk göz ağrım Babaeskispor? Siz de amatörde devam. Desteksiz, mali sorunlarla boğuşurken bu kadar tabi. Siz de haklısınız ne diyeyim.

Kızanlar için oynayın.

Hiç yorum yok: