14 Mayıs 2009 Perşembe

Yansımalar


Futbol menajerlik oyunlarının kimi ekstrem yansımalarını sunasım var.

- Norveç ikinci liginden İngiltere Premier Ligi’ne transfer olan adam için gelip "o kadar para vermek salaklık, fm'de Alibeyköyspor'a 5000 Euro'ya almıştım" demek.

- "Sherife Gudnaffson'dan cacık olmaz, abartıyorlar bence; potansiyeli 103'tü fm 2006'da" diyen arkadaşa "kardeşinin adı neydi ya, meryem mi?" diye cevap vermek.

- "Cm diyorsa doğrudur" doğrulandığında Ortadoğu fatihi bir scout'mışçasına "elimde büyüdü" edebiyatı yapıp, yanlışlandığında winamp shuffle ile gelen hatasız kul olmaz’ı hayra yormak

- Figo'nun, Owen'ın gençliğini görmüş olup, Evandro Roncatto'yu bulan küçük kardeşi "bizim zamanımızda" ile başlayan bir nutukla küçümseyip ezdikten sonra "siktir git kola al şimdi 1 litrelik" diye bakkala yollayarak mevzuyu tamama erdirmek.

- Cm 01-02'yi 21 kez update etmek ve bu yıllar içinde 5765 kez Aghahowa, 7774 kez Tsigalko diyerek ilçe rekoru kırmak.

- Bülent Uygun'u 2012 gibi Arsenal'in başında görünce yastığa sarılıp sabahlara kadar ağlamak..

- İlk sezonunda Gençlerbirliği’ne Vagner Love, Vargas ve Srna’yı ısrarla editör kullanmadan aldığını iddia edip caka satan arkadaşın pantolonunu bir gece yumurta akına bulayıp, sabahleyin orgazm sigaralarının dumanıyla uyandırmak.

- Akçaabat Sebatspor 7 – Man. Utd. 0 screenshot’ını hazırlayıp forumlara saldıktan sonra Rooney’in hat-trick’ini silmemiş olduğunu  fark edip bilgisayarın fişini çekmek.

- İnternet cafe'nin bir köşesinde oturan hiç tanımadığın bir erkeğe sırf FM oynuyor diye usulca sokulup "merhaba" demek.

Hiç yorum yok: