5 Haziran 2009 Cuma

Amansız Ol !

                                                     Biraz da insan ol !

Kobe hakkında ağzımı açmıyorum...

Lakers savunma stratejisinin ne kadar etkili olduğunu gördük. Kobe'nin pek devreye girmediği ilk çeyrekte,Bynum Howard'ın arkasında nerdeyse yardımsız durunca Magic top çeviremedi. Üstüne de Kobe gelince, Plan dışı giden Magic hücumları raydan çıktı doğal olarak. Stan Van Gundy nasıl karşılık vermeye çalışacak merakla bekliyorum. Mutlaka yeni bi şey çıkarmalı. (Jameer dışında)

Rashard Lewis bu tip durumlardan kalkmasını bilen bi oyuncu, önümüzdeki maçlarda skor bulmanın bi yolunu bulacaktır lakin iş skorla bitmiyor, Reboundlarda ki 55-41 üstünlük Gortat Battie ikilisini 4 numarada daha fazla denemedikçe erimez.

Savunmada Magic'in sertleşmesi gerek, Yılmaz Morgül gibi damarlı olması gerek.. Hidayet ve Lewis'i birer numara kaydırılarak daha fizikli ve sert olmak mümkün ama bunu yapmak aynı zaman da Magic'i buraya getiren basketbola hücüm anlamında ihanet olur, kaldı ki Magic'in buna adapte olmak için de çok esnek bi yapısı olduğunu da düşünmüyorum.. 

ilk raunda Lakers, hızlı girdi Magic'i kroke vaziyete getirdi..2. raund ne olur izleyip görücez ama Amway arena öncesi gelebilecek benzer bi yumruk, maçın knockout ile bitmesine neden olabilir.

Hiç yorum yok: