15 Haziran 2009 Pazartesi

There Can Be Only One - Game 5



4. maçın ardından 2 gün yerine verilen ara 1 gün olsa bu yazıyı yazabileceğimi sanmıyorum.  Ha yazacak ne var onu da bilmiyorum..Bazı seriler olur, Her maç iki taraftan da hamle beklersiniz, Nowitzki Ginobili ile savunulur mu falan dersiniz...Bu senenin final serisi son derece keyifli de geçse o tip serilerden pek değil..

Şaşırdığım tek nokta Magic tarafında psikolojik çöküntü'nün üstesinden gelinmiş gibi bi izlenim oluştu bende. Sanırım geldikleri noktaya kendileri bile şaşırmış durumdalar ve neler yapabileceklerini görmek, sezon başında Bynum'lı tam kadrosuyla en büyük favori olan Lakers'la kafa kafaya mücadele edebildiklerini görmenin getirdiği garip, olumlu bi hava var üstlerinde sanki..

Magic'in guard rotasyonu tamamen dağılmış durumda..Rafer Alston yine Stan Van Gundy'ye saydırmış, Jameer desen zaten kurbanlık...Bakalım bu maç Orlando hangi süprizlerle karşımıza çıkıp bizi hem şaşırtıp hem de sinir etmeyi başarcak. 4. maç öncesinde Kareem çıkıp bi şeyler söylemişti, şimdi de Shaq çenesini tutamamış Howard ve iki takıma karşı.. 

Bu gece rakım da hazır..Olası bi 3. overtime mağlubiyetinden sonra beni kimse tutamaz.

Hiç yorum yok: