15 Haziran 2009 Pazartesi

Servet Çetin Marsilya'da

Daha Denizlispor'da yeni Lucio olarak lanse edilirken transferindeki tek kriterin; sorumluluğunu omuzlarında taşıdığı, 10 çocuklu, onu fukaralık çekerek bugünlere getiren ailesinin "refahı " olduğunu söylemişti Servet. Yanlış hatırlamıyorsam Sabah gazetesinde çıkan bu röportajdan sonra Fenerbahçe'den Sivasspor'a oradan da Ali Sami Yen'e geldiğinde, biraz da o açıklama yüzünden Galatasaray'da oyununun üzerine bi şeyler koyabileceğine pek ihtimal vermemiştim..Yanılmak güzel şey.

Mehmet Topuz'un gündemden düşmediği bi dönemde transfer haberi de iyi pişti oldu aslında. Uzun uzun bi şeyler yazmaya gerek yok. Eğer varsa bi hakkımız, hakkını helal etmeyen bir tek Galatasaraylı'nın bile olabileceğine ihtimal vermiyorum. Çakma Arda'ların Semih'lerin olduğu bu piyasada Rüştü ve Servet gibi namuslu adamların olması ve taraftarların artık acı bi şekilde tecrübe ederek de olsa bunu görmeye başlaması çok olumlu...

Yanında Song olduğu zaman topa ilk basmaktan ziyade ikinci hamleyi yapan, rakibin hamlesini bekleyen bi rolde oynarken, Meira ile birlikte geçen sezon topa çoğu zaman ilk basma durumda kalan adam olmuştu Servet..Yeni sezon da oynanacak futbolu az çok tahmin edebildiğimizden ve geçen sene oynanan benzer sistemde, benzer özellikli ağır stoperlerin problem çıkardığına defalarca şahit olduk. Kadroda ki stoperlerin hiçbirini sakatlık,tecrübesizlik ve yaşlılık gibi problemlerden dolayı ilk 11 de garanti olarak sayamayız. Ama mesela, Antep'ten İsmail Köybaşı alınırsa Hakan Balta çok rahat bi şekilde Rijkaard'ın arzu ettiği stoperlerden biri olabilir.

Hiç yorum yok: