10 Haziran 2009 Çarşamba

Maç sonu..

2. maçın ardından maç sonu yine Magic aleyhine bitse, en az Magic kadar seriye de yazık olurdu. Biraz gerginliğini eksik bulsam da çok güzel bi final serisi izliyoruz son 2 maçtır.

% 62,5 ile şut sokup son çeyrekte 2-0 geride olmak bi yana, buraların takımı Lakers'ı doğru düzgün set bile kuramadan yenmek önemli iştir. Ama diğer taraftan da aynı şut yüzdesiyle maçı karşı tarafın yaptığı top kaybıyla kazanmak ta dosta korku düşmana güven verdirir. Genelde nba koçları playoff döneminde rotasyonu daraltıp,istikrarı sağlarken, Stan Van Gundy rakibe karşı da değil artık bi önceki maç performansına göre rotasyon ayarlamakta. Geçen maç 9 şut kullanan JJ Redick 0 dakika, Gortat da 4 dk süre buldu kendine. Aynı istikrarsızlığın Hidayeti nasıl yorduğu da çok açık.  Bunun dışında Gasol'e karşı artık yeni şeyler denenmeli. Rotasyona ,savunmaya baktığımda aklıma pek de bi şey gelmiyo. Belki Gortat üstüne salınmalı, ilk maçta iyi iş yapmıştı nispeten.

Rafer Alston'la ilgili Kaan Kural- Kosava ikilisi söylenebilcek herşeyi söylediler. bol bol güldüm ve sinir oldum..bazen sinirden bile güldüm..Magic kızları da bir başka arkadaş..bu da bi gerçek.

Hiç yorum yok: