12 Haziran 2009 Cuma

There Can Be Only One - Game 4

Dünkü basın konferanslarında Magic tarafında %62 ile şut atıp, 4 sayı ile maçı kazanmanın getirdiği rahatsızlık Rafer Alston ile Dwight Howard'da çok açık bi şekilde gözlemlendi. Sanki elden kaçan 2. maçın ardından kazanılan güven, galibiyete rağmen biraz yerini endişeye bırakmış gibi. O yüzden 1 numarasında Rafer Alston'ın olduğu Magic'in bugün şutlarda nasıl başlayacağı oldukça kritik. Lakers yine bilindik düzende oyununu oynayacaktır ama sanırım bugün Kobe vitesi kademe kademe arttıracaktır.
4. maçta diğer 3 maçtan farklı olarak, iki takımında savunmada sertleşeceğine yönelik işaretler var. Lakers Front courtunun zaten agresifliğinde ve adam paylaşımında bi sorun olmadı bugüne kadar ama yine de belki Dwight Howard'ı kısa aralıklarla riske edebilirler.. Orlando tarafında ise savunmada yapılan düzenlemeler hücumda yapılanlar kadar verimli olmuyor. Kobe'ye anladık ama Gasol'e karşı (son maç 9/11) ve benchten agresif gelen Laker'lara karşı seri boyunca hala çözüm üretilememesi Stan Van Gundy tarafında eksikliktir. 3 maç boyunca ancak hücum setlerine yoğunluk verecek kadar zamanı olduysa bilemiyorum. O zamanda ne olacak bu Dwight Howard'ın hali sorusu çıkıyor tabii...
Bunun dışında bugün düşen bi habere göre Hido, ilk maçın ardından bir arkadaşıyla buluşmak için takımdan ayrı Staples Center'dan ayrılmış.. Kendisini bekleyen arkadaşının arabasına doğru yürürken, yolu kısaltmak için yaya geçidi yerine, Türk geçidini kullanınca LAPD tarafından uyarı yiyip, caddenin sonundaki yaya geçidine kadar aynasız eskortuyla gitmiş. tabanway tabii.. Ben yorgunluğuna veriyim, Siz de Dna,Rna ne varsa dalın.

Hiç yorum yok: