8 Haziran 2009 Pazartesi

Intensity it is ...

Korkulan başımıza gelmedi ve bu sabahtan itibaren Nba finalleri başlamış oldu. Sırf Hido'nun Kobe'nin beynine vermesi bile tüm Orlando Magic sempatizanı gece yolcularına yetmiştir. Lewis için ilk maçın sonunda, ikinci maçta toparlar yorumunu yapmıştım ama böyle bi patlama ekstradır.

Maç öncesi değerlendirmede Van Gundy, ilk maçtaki problemin "size" olarak özetlenmesi konusunda şüpheleri olduğunu söylemişti. Haklıymış..3. periyot itibarı ile Magic kendi basketbolunu çatır çatır oynadı. Yİne ilk maçta kaybedilen rebound savaşının rövanşı bu maçta 44-35 olarak alındı.. Odom hücumda çok yüzdeli oynadı, artık o ünlü istikrarsızlığının zamanıdır.

Bunun dışında Jameer'in rotasyonunu 6-7 dk olarak sabitleyeceğini söyleyen Van Gundy, ilk maçta kenarda unutulması sonrası koçuna ayar veren Rafer Aslton'un müthiş oynuna dayanamayıp bu süreyi 16 dakikaya çıkartmak zorunda kaldı ve Nelson da ilk maçtaki kötü performansını unutturdu. Bundan sonra ilk 5 başlamasını beklemesem de en azından serinin 6 maçlık bi seri olması durumunda 25-30 dk sahada görebiliriz..

Orlando'ya yazık oldu açıkcası..Playoff döneminden itibaren nasıl bir çaylak olduğu tartışılan aslan yürekli Courtney Lee girdiği iki pozisyondan birini değerlendirebilse serinin şekli çok farklı olabilirdi. Ama yine de en azından Orlando ilk maçın ardından sarsılan saygısını geri kazandı. Belki Lewis bugün çok ekstra oynadı ama hala vasat oynayan bi Howard ve neredeyse eksi verimle oynayan 1 ve 2 numaralı pozisyonlar var.. Guardların da eline güvenmesiyle 3. maç daha zevkli geçicek.

Bynum, basketbolseverlerin Sabri Sarıoğlu'su olma yolunda dev adımlarla ilerliyor.. Courtney son topu tipleyebilse, Kobe yediği beyinle kalacak, Mehmet Topuz gündemden uzunca bi süre düşecekti .. Çok yazık oldu

Hiç yorum yok: