18 Mayıs 2009 Pazartesi

15


Delirdi bu sabah bu. İzlemeyen de çok şey kaçırdı. Ne kadar istikrarsız olsa da, eleştirilerin büyük kısmına şahsen katılsam dahi forumlarda takas malzemesi olmayı asla haketmeyen bu yiğit 32-0'lık seriyi tarihe gömdü.

Uyanınca, kahvemi elime alıp yine o forumlardaki dansözleri büyük bi huşu içinde okumak ilk işim olacak. Nasılsa malzeme çok, bu postu da gün içinde güncelleriz bol bol.

4 yorum:

alt + 168 dedi ki...

boston'a gıcığı var adamın.

hayhay dedi ki...

Spurs killer'ımızdan sonra Celtic lover'ımız da var artık. Memleket olarar gururluyuz...

Adsız dedi ki...

o forumlardaki dansozlere uyuz olmamak elde degil zaten. Hidayet 40 sayi 30 asist ile oynasa, "3 top kaybi var, bize pahaliya patlayabilirdi" falan diyecek ordakiler. Gonul istiyor gitsin baska takima ama, hidayet icin de orlando'dan daha uygun bir oyuncu duzeni olan takim bulmak zor gibi.

eline saglik hidayet daha iyisini cleveland'a karsi bekliyoruz.

hayhay dedi ki...

Takımının hücum setlerini istikrarsız bi adam üzerinden yönetiyosan eleştirilmen normal, hidayetin en fazla eleştiriyi alması da bu yüzden. hidayetin performansı çok belirleyici.

Forumlarda bu tip çıkış yapanlar genelde yaş grubu genç olan heyacanlı arkadaşlar. hido açısından, bugün kıvıranlar yarın Cavs serisinde yine esip gürleyeceklerdir...