23 Mayıs 2009 Cumartesi

Magic - Cavs maç sonu

Belki süper bi maç olmadı, belki hakemler yine can sıktı ve burda belki yok, Varejao yine kendinden tiksindirdi... ama finali gerçekten Hido ve Lebron'un sayesinde inanılmaz sonlandı.

Kanımca ya Stan Van Gundy, Howard'a yapılan savunma değişikliklerine ancak bi maç sonra çözüm üretebiliyor ya da Dwight Howard'ın daha baya bi pişmesi gerekiyor.

Cavs için ise, 3. periyotun yarısından itibaren koca takımda herkesin elinin titremesi, Ben Wallace gibi delikanlı bildiğimiz adamın bile varejaolaşması takımın mental güçten ne kadar uzakta olduğunun en açık örneği.

Bu dramatik son, Magic'te bi güven düşüklüğü, Cleveland'da da aksi oranda bi yükselme sağlar mı ? buna 3. maçtan önce kesin cevap vermek çok zor. Yalnız yapı itibarı ile Cavs'in Magic önünde düştüğü duruma, Florida da Magic'in düşme olasılığı azımsanmamalı.

Galibiyet bi nebze takımdaki direnci artıracaktır ama bu konuda Cavs hala Magic seviyesinde değil. Fotoğrafta poz veren arkadaşların witness olayının bokunu çıkarmadan el yakan anlarda  sahaya dönmeleri gerek. Zira son 1 saniyede topa gidilirken Lebron'un suratındaki bitkin, ağlamaklı ifade kimsenin gözünden kaçmamıştır. Bi dost olarak bi tavla metaforuyla bitiriyorum,

bugün şeş beş gelir yarın dubara, seri de gider bağıra bağıra ...

2 yorum:

Adsız dedi ki...

hidayete yazık oldu.

memduh95 dedi ki...

poz komikmiş lan.