19 Mayıs 2009 Salı

Özledik !


Eski dost yeniden memlekete ayak bastı. Açıkcası Fatih Terim'in hayaletinin arkasında olduğu zamanlar kendi adıma hakkını vermemiş, Victoria'lı, Fleurquin'li kadronun başarısını Uefa sonrası gelen özgüvene yormuştum. Elbette o özgüvenin ve uefa altyapısının önemli rolü vardı fakat Luce'nin taktiksel zekasının ve oyuncudan maksimum verim alma başarısının bunların hepsinden fazla olduğunu zaman bize gösterdi. 

İnşallah bu günlerde boğaz özlemi falan depreşir de ilerde tekrar ligimize döner. Hazır Ahmet Çakar'lı Telegol de yayın hayatına dönmüşken, sen de dön be Luce. Sezon öncesi hazırlık kamplarında  adı duyulmamış takımlardan yine 3'ler, 4'ler yesin bizim takımlar. Emre Belozoğlu'na, Delgado'ya veya bizim Hasan'a bi el at. Tercümanın bile burnumda tütüyor...

3 yorum:

Adsız dedi ki...

gstv'de program yapan melih sabanoglu blogunda "isim vermem ama ayin 21inde tecrubeli bir teknik direktorle randevusu var gs yonetiminin" diye yazi yazmis. buyuk oranda anlasildigini anladim yazi seklinden. okuyuculardan gelen "peki bu kisi eskiden gs'de calismis mi" sorusuna "buna cevap vermesem daha iyi" demis.

benim anladigim bu ismin bugun turkiye'ye ayak basan lucescu oldugu. muhtesem olur.

hayhay dedi ki...

İnşallah olur,Melih Şabanoğlu diyorsa mutlaka çok ciddiye alınması gereken bi haber bu.

Dün tam olarak nerde okuduğumu hatırlamıyorum ama shaktar ile sözleşmeyi 1 yıl uzatacağından bahsediliyordu..

Adsız dedi ki...

altta linki kopyaladim insallah cikar, ben o yazidan lucescu sonucunu cikardim.

http://gayin-sin.net/2009/05/19/ruya-bitti-gercekciligin-dayanilmaz-sikiciligi-galip-geldi/#more-1131