15 Mayıs 2009 Cuma

Özlenir mi? vol. 1


(Devreye girme öncesi bir baloda stres atarken)

Haim Fresco Devrede: Yıllar geçse de üstünden, bu kalp seni unutur mu? "Özhan Canaydın'ın iş ortağı Haim Fresco", "Pires aslan oluyor!", "Fresco Gravesen'i ikna etti". Devreye girdiği transferlerin %90'ı yatan bu yiğidi unutmak mümkün mü? Görüşmelere belden aşağı cüccük hareketiyle başlasan dahi, daha yüksek bir transfer başarı oranı elde edilebilir. Ne yapıyorsa artık. Sır. Ve Haim Fresco'nun bugün Paris'in gettolarında tombalacılık yaparak yaşam savaşı verdiği kaçınızın bilgisi dahilinde? Bize öyle bir bilgi gelmedi de. 



(Sezon öncesi kampında son hazırlıklar)

Adriano Fener'de: Epey yakın tarih oldu bu... Roberto Carlos'un arayıp eşini ikna etme çabaları da sonuçsuz kaldı belli ki. Eşi yok çünkü. Şimdi Flamengo'yla 1 yıllığına anlaşmış olmasıyla bu haberlere ara verdiler; ama Antu'da halen bundan habersiz " Adriano acaba? "  diyenleri gördüğüm için her an el ele tutuşup bir sinerji yaratılabileceğinden şüpheliyim. Ve tabi o sinerji de Adriano'yu 34'ü gibi Fenerbahçe'ye getirebilecek güçte bir sinerji. Umarım kendini kesmez o zamana kadar.

(Basın toplantısında aklına aniden gelen havuz problemine yoğunlaşmışken)

Sinan Engin İnsan Kaynakları: Ahmet Çakar'la tv'de ayda bir tartışacak da malzeme çıkacak. Eski günler öyle miydi? Kuddusi'ye kim koruma teklif edecek şimdi? Büyüklerin pasaport işlerine kim bakacak? Kampta terlik, takunya kavgasına kim anında müdahale edecek? Bobo kaç Güiza edecek? Tello ve babasının yaşları toplamı kaçtır? Yoksa Sinan Engin'in gidişi Galatasaray ve Fenerbahçe'nin düşüşünü mü tetikledi? Beyler, çok ilginç şeyler oluyor. Mahmut Özgener bağlanıp açıklama getirmezse duşa gireceğim, bilinsin.

1 yorum:

nihi dedi ki...

adriano apaçi, karılar da le$mi$. önündeki kabartının da bi ışık oyunu olduğuna inanmak istiyorum.