27 Mayıs 2009 Çarşamba

Ronaldo vs. Messi

Erol Büyükburç'un 64. sanat yılı kutlamalarında birbirlerini görmezden gelmeye çalışırken bir kare. (Ellerindeki bibloların manasını çözemedim.)

Sizin gibi gençleri yeşil sahalarda görmek isteriz.

Ek: Gençleri hazır yeşil sahada da görmüşken ekleme yapalım. Hangisinin daha efektif olabileceğini net görmek için aynı takıma belirli periyotlarla yerleştirip not tutmak ve beherde hazırladığımız 120 ml Sodyum Peroksitle gargara yapmak gerekir. Belirtilen diğer görüşler yurtiçine sığdırılamayan fanatizmin uluslararası başarıları olan takımlara eklemlenip tatmin olma çabasının tezahürü olmaktan öte geçemiyor. Koca koca adamların "Ronaldo anca kafasını alır mehüe" ya da "Messi'nin boyu kaç büyüsün de gelsin bebe" muhabbetlerini ürkek ve kaygılı bir tebessümle izliyorum.

Bunun dışında finalde ikisinin takımlarını değiştirseniz yine bir şey değişmezdi. Ayrıca sunulabilecek en somut şey de Messi'nin elinin kolunun, ağzının burnunun Ronaldo'dan daha az oynaması ve daha az itici olmasıdır zannımca. (Hakem kararından hoşnut olmamış Lebron James smiley'si var burada da.)



3 yorum:

Edward Ander dedi ki...

ahahah.. mukemmel fotograf!

memduh95 dedi ki...

:))

abeyle dedi ki...

2007de fifa tarafından düzenlenen ödül töreninden bir fotoğraf.herhalde messinin saçlarını neden kestirdiğini açıklıyordur.