22 Mayıs 2009 Cuma

Yeni Buonanotte



Yeni Maradona'nın Messi olduğuna kanaat getirilince "Yeni Messi" kalıbı türedi. İşin en komik tarafı da bu kalıbın Messi'den yaşça büyük adamlara çat diye yapıştırılıvermesi. Ve tabi kötü haber de şu ki, bu tabir takriben bir 10 sene gider. Yeni Maradona'nın bulunmasına dek 10-15 veliaht eskitildiğinden bu karamsar tabloyu çizme gereği duydum. Yoksa yarın Messi'den iyisi çıkar ve halefleri de "Yeni Osman" diye anılır, kim bilir?

Geleceğim yer
Diego Buonanotte'nin açıklaması. İtalya'da bir gazeteye Avrupa'ya gitme zamanının geldiğini belirtmiş Buonanotte. E geldi tabi, Arjantin'de kalacaksın da boyun mu uzayacak? (1.61 m.)

Maraton da bunu "Real Madrid, Barcelona, Inter, Juventus, Benfica, Spartak Moskova, Espanyol ve Lyon gibi kulüplerin peşinde olduğu bilinen Buonanotte'den Galatasaray'a sevindirici haber!" olarak yorumlayarak yurt çapında bir sevinç dalgası yaratmış.

İşte sizler sayesinde Fotomaç ya da Fanatik almaya gerek duymuyoruz. Var olun.

(Mucizevi bir şey olur da Galatasaray'a gelirse bu post'u "biz demiştik!" gibisinden bir Takvim gazetesi manşetine evirmekte beis görmem. Bir de ne pis ismin varmış arkadaş, kaç kere edit'ledim kendimi.)

1 yorum:

HasbelKaderKeita dedi ki...

Football Manager 2008 oynayanların oyundaki performansına hayran olup favori futbolcusu olan bi başka futbolcu ama Buonanotte gercekden iyi gibi bide avrupa izlemek lazım ama.

http://cezasahasinasertorta.blogspot.com/