4 Haziran 2009 Perşembe

Fulham'a Çek!


Tuncay’ı ve Volkan’ı Fulham’da buluşturabilecek yegane ortak payda efsanevi menajer Erdinç Şehit. Kendisi bugün halen bu ikilinin menajeri ve Sakaryaspor’da yöneticiliğe devam ediyor olmalı.

Kız arkadaşımın yıllar önce televizyonda Şehit’in katıldığı bir programda kendisinin ağzından duyduğunu söylediği şöyle bir hikaye var: Erdinç Şehit, Tuncay, Volkan ve Mahmut Hanefi taksiyle Lucescu ile görüşmek üzere Beşiktaş’ın tesislerine giderler. Görüşme isteklerini belirttiklerinde Lucescu’nun meşgul olduğu, şu anda görüşemeyecekleri söylenir. Bunun üzerine eyvallahı olmamasıyla bilinen Erdinç Şehit taksiye döner ve der ki “Kadıköy’e gidiyoruz.” Taksici “Abi 1. köprü çok tıkalıdır şimdi” demiş mi orası sır halen. Bu güne dair en önemli kayıpsa bence bir taksiye doluşmuş dörtlüyü ölümsüzleştiren hatıra fotoğrafıdır. Çok şık da kanıt olurdu. Nereden nereye diye jipli, Porsche’lu haber yapardı Milliyet.

Fulham tabii ki dedikodu şimdilik. Volkan’ın sözleşme yenilemeyecek gibi durması ve Tuncay ile ilgili çıkan haberleri Erdinç Şehit kaynaklı mitolojik hikayelerle aynı kaba koyup kaynatınca akla yatmıyor mu? Göreceğiz. Mahmut Hanefi’nin bu dedikodunun çok dışında, bir 2. Lig futbolcusu olarak kalmasıysa beni üzüyor. Çalışkan ve gariban bir delikanlıydı ama olmadı işte Fenerbahçe’de olamayan diğer genç yekün gibi…

Tuncay için Tottenham ve Liverpool söylentileri de tazeliğini koruyor. İkisinin de ilk onbir oynayabilecekleri bir takıma gitmeleri temennim. Fulham iyidir. Neyse, Erdinç abi işini bilir. Bir de Volkan’ın 81’li değil 79’lu olduğu dedikodusu vardır. Bu dedikodu gerçek hayatta ne işinize yarayacak? Ne bileyim, takıl.

2 yorum:

memduh95 dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
yakup dedi ki...

erdinç şehit ikisini de kitlicek bence. taksi olayı çok bomba.