25 Haziran 2009 Perşembe

Kartal Gol Gol Gol !

Beşiktaş cephesinden geceye doğru hat trick geldi.. Hakan Balta'nın rotasyonda stoper olarak daha verimli olabilceğini düşündüğümden İsmail Köybaşı, iç piyasada Galatasaraylı olarak takımda görmek istediğim oyuncuların başında geliyordu. Beşiktaş gibi, beklerinin donanımı sebebiyle, beklerini hücum anlamında oyuna etkili sokamayan bi takımda sol tarafa İsmail'in, sağ tarafa Rıdvan Şimşek'in eklenmesi, hemen sonuç beklenmemesi gerekse de çok iyi hamleler. Gerçi Rıdvan'ı izlemediğimin ve hakkında hiçbir fikrimin olmadığını da belirteyim..Uğur Meleke'nin hakkındaki yazısına şuradan ulaşılabilir. 

Son bomba da Nihat Kahveci.. Herşeyden önce; Galatasaray'ın Arda'sı, Fenerbahçe'nin Semih'i varsa artık Beşiktaş'ın da Nihat'ı var. Altyapınızdan çıkan oyuncunun başarısı taraftar için çok değerlidir. En azından benim için öyledir. Sakatlığından ötürü saha içinde alınacak verimin beklenen kadar olmama ihtimali olsa dahi saha dışında, geçen sezonun ikinici yarısında bi nebze içerde Yusuf Şimşek, dışarda Mustafa Denizli'nin doldurduğu lider karakter eksikliği, kimine göre sahadaki isyan etme durumu, artık en çok Nihat'ın mimiklerinde can bulacak İnönü'de..

Bobo'ya da artık gidici gözüyle bakabiliriz..

Not: Resmi açıklamaya ulaşamadım, 3 transfer haberi de Ntvspor kaynaklıdır.  Zaten bu haber de patlarsa, bu yaz bol bol sahile vuran beşiktaşlı haberleri bekliyorum..

2 yorum:

Çağdaş Yılmaz dedi ki...

rıdvan bu sezon takıma gelse bile forma şansı çok zor.. onu biraz daha karşıyakada tutmak gerek... Nihat ise iyi transfer bir orta halli stoper ile bir sol ayaklı açık alırsak kim tutar bee bizi

hayhay dedi ki...

Michael Fink'in nasıl çıkacağı da önemli hocam..Sanki orta saha ve defans bloğunun ortasında rotasyon pek güvenilir değil gibi..Rıdvan'ı dün izleme şansı buldum , bir seneden daha fazla süreye ihtiyacı var bence.. Sol ayaklı açık denilince de Caner Erkin geliyo aklıma en uygun..

Mustafa Denizli gibi hücuma çok hızlı çıkmayı ve atağın yönünü ani şekilde değiştirip rakibi sürekli dengesiz yakalamayı kovalayan bir hocanın elinde, buna son derece musait bir kadro var ama pozisyon pozisyon bakıldığı zaman forvet hattı gibi kimi bölgelerde çok şişme varken kimi bölgelerde de çok kısıtlı seçenek var..bu biraz daha iyi dengelenmeli sanki